快眠鮮魚/Kaimin Fish

↓「快眠」中の魚/Sleeping Fish
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↓快眠魚の冷やしこみ/Icing sleeping fish
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↓抜血の比較/Copmaring blood Kaimin(right) with Non-Kaimin fish(left)
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今日は、当社が誇るブランド 「港いちおし快眠鮮魚」のご紹介です。
 <「快眠活魚・鮮魚」とは?>
「快眠活魚」とは「活きた魚に針を刺すことによって、泳がなくさせる技術」を用いて眠らせた活魚を言います。
針を刺して休息した快眠活魚は、魚体疲労がとれ、心臓もゆっくり鼓動する事で血流が遅くなり、血液を綺麗に濾過する機能が効率良く働きます。泳いでいる魚では作る事が出来ないほどの綺麗な血液が、体全体の毛細血管に流れることで、最高の身質が作れます。
その快眠活魚を『快眠専用鮮魚技法』で、最高鮮魚にしたのが『快眠鮮魚』です。
  <快眠鮮魚の商品特徴> 
・養殖魚特有の臭みが無く、天然魚に近い味・身質になる。
・身に光沢があり、活かり身が持続する。
・身に弾力があり、ふぐのような薄造りが可能。
  <快眠鮮魚のこだわり>
・特許技術による、魚を休ませる技術
・独自の〆作業による、特別な抜血方法
・冷海水を使った冷やし込み、冷やし込み後の魚体温度確認
・快眠タグ撮り付けによるトレーサビリティー
  <貿易部による快眠鮮魚輸出実績>
・現在、世界4カ国へ出荷しており、大変好評を得ています。
・対応魚種・・・ハマチ・カンパチ・マダイ・シマアジ・ヒラメ・スズキ・タカバなど

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Kaimin fish
Kaimin' literally means 'sleep very well'.
Kaimin fish is live fish which is sleeping and not moving by needle pushed into the fish.
By this technique, the fish can keep its meat quality high as the fish doesn't get tired, breathes slowly and its blood gets clean.

Features of Kaimin fish
Bad smell which often comes from cultured fish is less.
Taste and meat gets similar to natural fish.
Fish meat gets more elasticity and easier to cut into thin pieces.
Fish body gets luster appearance.

We have exported 'Kaimin fish' to 4 countries and got favorable review from our customers.
Available fish are Hamachi, Kanpachi, Madai, Shimaaji, Hirame, Suzuki, Takaba etc..

For more detailed information, please do not hesitate ask us058.gif
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by fukusui-shoji | 2011-03-26 15:46 | 鮮魚/Fresh Fish  

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