海藻餃子/Seaweed Dumpling
2011年 05月 28日
海藻を使った商品第2弾です✧
肉を一切使わずに、様々な海藻と野菜で作ったヘルシーな「海藻餃子」です。
焼き餃子でも、水餃子にして酢醤油でも召し上がれます。
また、水餃子以外にもスープの具材にしたり、
ワンタンメンのように、麺の中にいれてもいいかもしれません。
皮が薄いので、普通の水餃子のように長い時間ゆでると
皮が破れて中身が出てしまいますのでご注意下さい。
試食してみましたが、思ったよりも通常の餃子のようなボリューム感です。
健康志向をうたったメニューで使えるのではないでしょうか??
---------------------------------------------------------------
Seaweed Dumpling (Kaiso Gyoza)
Gyoza (meat dumpling) was originally Chinese dish and now is very popular as Japanese dish.
The filling is generally meat, but seaweed and vegetables are inside in this Kaiso Gyoza.
This can be eated after grilled or served in soup.
Seaweed is well known as healthy food.
This is very light taste and not heavy as real 'meat dumpling',
so we recommend this as 'healthy menue'.
by fukusui-shoji | 2011-05-28 15:56 | 中華他/Chinese etc