桃/Peach

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旬: 7-9月
主な産地: 山梨・福島・長野・福岡
Season: July-September
Origin: Yamanashi, Fukushima, Nagano, Fukuoka


日本の桃の元祖は岡山の「白桃」。
この白桃を改良し「白鳳」「浅間白桃」「あかつき」などの多彩な品種が誕生しました。
おいしい桃の見分け方のポイントは、「ふっくらときれいな丸み」「香りが強い」
「全体的に紅く色づいている」「皮の色が濃い(濃い部分に白い点々が出ていればGOOD!)」
「果皮全体にうぶ毛がある」を押さえればよいでしょう。
保管は紙に包み風通しのよい常温の場所でOKです。
食べる2~3時間前に冷蔵庫の野菜室で冷やしましょう。

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Peach (Momo)
Peach is one of summer fruits and enjoyed from July to September.
There are many kinds of peaches in Japan after many refinements.
As storage condition, wrap the peach with paper and keep them
at room temparature in airy place.
Before you eat, please cool them in a fridge for 2-3 hours.
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by fukusui-shoji | 2011-06-30 12:29 | 果物/Fruits  

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