2011年 03月 23日 ( 1 )

 

太刀魚の干物/Seasoned Dried Fish

太刀魚の干物

国内原料、国内加工の太刀魚の干物です。
塩干しとみりん干しがあります。
長さは40cm程とボリュームがあり、価格もお手頃です。
用途に応じて、お好みの大きさにカットして使えます。
居酒屋、ホテル等に、またはお惣菜・お弁当のおかずにと
幅広く使える商品です058.gif

----------------------------------------------------

Himono (Seasoned Dried fish)

This is seasoned dried Tachiuo(largehead hairtail).
Salt flavor and mirin flavor. The origin of material is Japan and
processed in Japan.
The length is big, about 40cm, the price is reasonable for this size.
For wide uses for izakaya-restaurants, hotels etc.. 049.gif

b0203048_15213442.jpg
←Seasoned with mirin.


b0203048_15214235.jpg
Seasoned with salt.→
[PR]

by fukusui-shoji | 2011-03-23 10:00 | 水産物/Seafoods