大葉ソース、大葉胡椒 / Seasoning of Beefstake Leaf

b0203048_1524256.jpg


大分特産の日本を代表するハーブ「大葉」の風味豊かな調味料です。

「大葉ソース」 (写真左)
大分産の大葉をふんだんに使用し、オリーブオイルと食塩、風味豊かなにん
にくで仕上げた、香り爽やかで旨みある大葉ソースです。
パスタ、カルパッチョ、白身魚料理、肉料理、鳥料理、炒め物など幅広く。

「大葉胡椒」(写真右)
こちらも大分産の大葉を使用しています。
青唐辛子と熟成させた大葉の風味が効いた香り高い新感覚のスパイスです。
白身魚などの爽やかなスパイス・アクセントとしてお使いください。

-----------------------------------------------------
Seasonings of Beefstake Leaf
(Ooba Sauce and Ooba Kosyo)


Beefstake Leaf, called 'Ooba' in Japanese, is kind of herb.
Often eaten with sashimi.

>Sauce of Beefstake Leaf (left)
This is sauce made by olive oil, salt, garlic and beefstake leaf,
with nice flavor of beefstake leaf.
Used with pasta, carpaccio, white-meat fish, meat etc..

>Pepper of Beefstake Leaf (right)
This is a new taste of seasoning of green pepper, salt and beefstake leaf.
Can be used as a spicy and fresh accent on a dish.
[PR]

by fukusui-shoji | 2012-04-18 15:35 | 調味料/Seasonings  

<< カツオ / Bonito, S... 食べた物日記~バンコク編~ >>