とうもろこし(ピュアホワイト)/Corn 'Pure White'

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北海道産「ピュアホワイト」です。
旬は9-10月上旬で、甘みが強く、皮が薄いので生で食べる事もできるとうもろこしです。
とうもろこしは収穫後も呼吸をしており、呼吸に必要なエネルギーとして、体内の糖分を使ってしまいます。また、高温になると糖分が減り、澱粉が増えて食味がかわります。
野菜ですが、鮮度が大事な商品です。

生のままがぶりといってもいいですし、塩茹でやスープ、
ご飯と一緒に炊いたり、桜エビなんかとかき揚げにしても060.gif

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Pure White Corn

Pure White is corn which has white color and sweet taste,
originated from Hokkaido, Chiba etc.
Freshness is quite important for this corn and can be eaten raw during kept fresh.
Other recommended recipes are soup, boiled, cooked with rice,
deep-fried with other ingredients such as sakura-ebi.
This corn adds nice white-yellow color on your dishes.
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by fukusui-shoji | 2012-08-30 16:33 | 野菜/Vegetables  

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